Oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka
Tutki, ihmettele, opi!

Käyttäjän tiedot

Käyttäjän kurssit

Haluatko kirjoittaa itse lapsesi iltasadun? Tai oman tarinasi lapsenlapsille? Entä miten tarinoita voisi hyödyntää oman työn markkinoissa? Luova kirjoittaminen ei enää kuulu vain kirjoittamisen ammattilaisille vaan on läsnä yhä useammassa ammattissa ja harrastuksessa sosiaalisen median ansiosta. Kurssilla opetellaan luovan kirjoittamisen perustyökaluja ja menetelmiä sekä tehdään kirjoittamisharjoituksia. Ohjaajina toimivat Pilvi Pääkkönen ja Jenni Linturi.  

 

Kurssin vetäjät

Pilvi Pääkkönen on runoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen esikoisteoksensa Saako lähettää terveisiä? ilmestyi vuonna 2011. Pääkkönen on opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa. 

Jenni Linturi on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hänen esikoisteoksensa Isänmaan tähden ilmestyi vuonna 2011.  Toinen romaani "Malmi 1917" ilmestyi vuonna 2014.  Linturi on opiskellut kirjoittamista Turun yliopiston luovan kirjoittamisen linjalla sekä Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalla. 

Kurssin hinta

90 eur

Kurssin aikataulu

Aloitustapaaminen 8.-9.2.

Aloitustapaamisessa tutustutaan proosan peruskäsitteisiin ja tehdään kirjoitusharjoituksia. Tapaamisen lopussa jakaudutaan kahteen ryhmään. Lyriikkaryhmää vetää Pilvi Pääkkönen ja proosaryhmää vetää Jenni Linturi. Proosaryhmässä kirjoitetaan kaavanovelli prosessikirjoittamisen työkaluja hyödyntäen.  Helmikuun tarkempi ohjelma löytyy keskusteluketjusta. 

 

Huhtikuun tapaaminen 22.3. 12.00 - 16.00

 

Ryhmissä työskentelyä

 

 

Toukokuu tapaaminen 3.5. 12.00-17.00

 

Ryhmissä työskentelyä ja sadonkorjuuta

 

 

Käytäntö

Lähipäivien opetus: Otavan opiston osuuskunnan tilat, Annankatu 9

Kurssimaksu: 90 euroa

 

Tiedustelut

Jenni Linturi (jenni.linturi@otavanopisto.fi)

Jenni Linturi

Käyttäjän tapahtumat

Käyttäjä ei ole ilmoittautunut yhteenkään tapahtumaan.