Oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka
Tutki, ihmettele, opi!

INFO

Oppimisen aPaja on avoin yhteisö, johon voi liittyä kuka tahansa vilkkusilmäinen ja tulisieluinen aikuinen.  aPaja koostuu erimittaisista, tekijöidensä näköisistä, omaehtoisista aPajoista. Konkreettisesti aPaja voi esimerkiksi olla lukupiiri, kurssi, seminaari tai vaikka tapahtuma. Mukaan voi tulla yhteisönä (esimerkiksi Art of Hosting, yhteisömanagerit) tai itsekseen.

aPaja-yhteisön tarkoitus on tukea oppimisen omaehtoisuutta. Tärkeintä ei ole lopputulos vaan prosessi. Ilman epäonnistumisia ei ole onnistumisia. Haluamme tarjota turvallisen ympäristön, jossa koetella oppimisen ja osaamisen rajoja. Keskeisellä sijalla ovat osallistavat menetelmät. aPajat luodaan osallistujien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

aPaja-yhteisöön kuuluminen on vapaaehtoista, panostaa voi sen verran kuin itse haluaa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Kaikki vaihtoehdot fasilitoinnista ja kouluttamisesta etäältä seuraamiseen ja kannustamiseen ovat mahdollisia. Käytännön syistä yksittäisiin aPajoihin osallistuminen on kuitenkin sitovaa.  

Kehitämme aPajaa aktiivisesti ja haluamme sen vastaavan käyttäjien toivomuksia. Osallistu kehittämiseen vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn. Vastaaminen kestää noin viisi minuuttia.

aPaja-yhteisön kohtaaminen 30. - 31.10.2014 Helsingissä

aPaja järjestää kaksi kertaa vuodessa kaikille avoimen kohtaamisen. Seuraava järjestetään 30. - 31.10.2014 Helsingissä.

Listätietoja TÄÄLTÄ