Oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka
Tutki, ihmettele, opi!

Karannutta aikaa etsimässä

 • Kurssi alkaa: 
  Kurssi on päättynyt
 • Kurssin vetäjät:

  • Ville Keränen
  • Minna Vähämäki
  • Johanna Hytönen
  • Jenni Linturi
  • Heli Auvinen
 • Hinta: 
  45€

Karannutta aikaa etsimässä 13. - 14.6.2014Avoin oppimisen aPaja Otavassa Kaikkina aikoina on koettu tärkeäksi määritellä se, miten ihmisten pitäisi käyttää aikaa. Muutos ihmisen suhtautumisessa aikaan on indikoinut suurempia sosiaalisia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Tällä hetkellä meneillään on muutos kiireen korostamisesta hidastamisen arvostamiseen. aPajan toisessa kohtaamisessa pohditaan, mitä tarkoittaa eläminen tässä ajassa. Kuinka omaa ajankäyttöä voi oppia hallitsemaan ja kuinka päästään pois kiireestä? Tarjoamme tilan ja ajan ihmisten kohtaamisille ja merkityksellisille keskusteluille sekä mahdollisuuden suunnitella ja aikatauluttaa omia projekteja ja syksyn oppimisen aPajia.  Ilmoittaudu mukaan nyt!Karannutta aikaa etsimässä_ohjelma_13.-14.6.2014 from Monkey Business®  Tapahtuman kuvaus, puhujien esittely ja tapahtumainfo: 

Karannutta aikaa etsimässä_13.-14.6.2014_materiaali from Monkey Business®  

 

 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Keskustele kurssista

13.6. iltaohjelmassa Molemmilla Olkapäillä -roolipeli noin kello 20.00 - 21.30.


Molemmilla Olkapäillä on liveroolipeli menneisyydestä ja sen vaikutuksesta nykyisyyteen. Se keskittyy ihmisten toiveisiin ja tekemisiin sekä siihen miten pienetkin asiat voivat vaikuttaa suuresti tulevaan.


Pelissä on kahdenlaisia pelaajia; varsinaisia pelihahmoja (n.10-15kpl), jotka pelaavat yhtä iltaa vuonna 1925; varakkaamman väen illallisilla varsinainen syöminen on loppunut ja illanvietto jatkuu intiimimmissä tunnelmissa. Näiden lisäksi peliin tulee jokaista varsinaista pelihahmoa kohden kaksi avointa paikkaa ns. omatunnon äänille, jotka ohjailevat hahmoa vastaantulevissa tilanteissa. Omatunnon äänet on varattu ns. "walk in" pelaajille, eli niitä voi tulla pelaamaan missä vaiheessa peliä tahansa ja niitä voi pelata niin pitkän tai lyhyen ajan kuin haluaa.


Peli soveltuu kokeneempien pelaajien lisäksi myös aloittelijoille ja ihmisille, jotka haluavat vain tulla katsomaan mitä larppaaminen on.


02.06.2014

Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.6. eli TÄNÄÄN! Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä linkistä: http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/karannutta_aikaa_etsimassa_kesa2014


02.06.2014

Virallinen ilmoittautuminen tähän kohtaamiseen tämän linkin kautta, kiitos! http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/karannutta_aikaa_etsimassa_kesa2014


30.05.2014

Kurssin tapahtumat

Kurssilla ei ole tapahtumia.