Oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka
Tutki, ihmettele, opi!

Yhteisömanageri "Master Class"

  • Kurssi alkaa: 
    Kurssi on päättynyt
  • Kurssin vetäjät:

  • Hinta: 
    250€

Kurssin tärkeintä sisältöä on vertaisoppiminen ja osaamisen jakaminen. Seuraava teema valitaan aina yhdessä tarpeen ja ajankohtaisuuden mukaan. Hyppää mukaan heti, niin päästään alkuun nopeammin. Kurssin aikana työstetään omaa kurssiportfoliota, jonka avulla opittua ja oivallettua voi osoittaa myös muualla. 

1. tapaaminen: yhdessä valittu teema + yhteisön aktivointi ja innostaminen, omat caset (2 pv, 2 - 4 op) 

2. tapaaminen: yhdessä valittu teema + tarinallistaminen työkaluna ja innostaminen, omat caset (2 pv, 2 - 4 op) 

3. tapaaminen: yhdessä valittu teema + omat caset, portfolion välitsekkaus (2 pv, 2 - 4 op)   

4. tapaaminen: yhdessä valittu teema + kurssiportfolion esittely / vertaisarviointi (2 pv, 2 - 4 op) 

 

Tapaamisten välillä kurssin sisällöt ja ohjaus etenevät verkossa. 

 

Kuva on kuvakaappaus Master Class kurssilaisten Pauliina Mäkelän, Hannele Kalskeen ja Anne Stoltin tekemästä Prezi-esityksestä.

Keskustele kurssista

Hei kaikki,


helmikuussa olisi tarkoitus tavata. Loppuvuoden kiireet näyttävät monilla hiukan helpanneen, kivasti paikalle ilmoittautuneita. Perjantaina ollaan siis menossa ihmettelemään Suunnon toimintaa kello 11:45. Heillä on kokemusta mm. kansainvälisen, yhteisöllisen palvelun rakentamisesta: http://www.movescount.com/fi/. Maaritille iso kiitos järkkäilyistä, erinomaista aktiivisuutta.


Ne ketkä eivät vielä ole ilmoittautuneet mukaan, kävisittekö pikapikaa tekemässä homman. Mieluiten FB-ryhmässä aihetta käsittelevässä topicissa. Olisi myös kiva tietää etukäteen ketkä ovat lauantaina paikalla, se hoituu parhaiten laittamalla oikea status tapahtumasivulle.


Lauantaina ollaan hyvin kunnianhimoisia, ja pureudutaan alan tulevaisuuteen. En usko, että enää pitkään on mahdollista erottautua postaamalla kuvia Instagramiin tai palvelemalla asiakkaita Twitterissä. Tarvitaan enemmän luovuutta, enemmän osaamista, parempia verkostoja ja paljon muuta. Tätä siis ratkomme lauantaina. Lisäksi ohjelmassa ainakin yksi mielenkiintoinen Yhteisömanagerikurssin näyttötyö. Ohjelman ja aikataulun löydätte täältä: https://docs.google.com/document/d/1QwzLTQzQ6y2Qj7Yke9fhJQLITBcIu_ML0MhPkcQ2I8s/edit?usp=sharing


Ohjelmaan saa jälleen esittää toiveita, korjauksia ja kommentteja vapaasti.


- Jere


P.S. kiva nähdä!


03.02.2015

Hyvä idea Marja tuo Prezi! Päätimpä kokeilla myös ihan ensimmäistä kertaa elämässäni. Onpa mahtava työkalu. :)

Tässä minun esittelyni Prezin muodossa. :)

http://prezi.com/63jokstchi8o/?utm_campaign=share&utm_medium=copy


20.03.2014

+1 tällekin, nää on kivoja! Vähän pidemmälle työstämällä saa vaikka aika elävän cv:n!


23.04.2014

Hei! Koska en pääse aloitukseen mukaan, liitän tähän esittelyni - kerrankin ajoissa ja Jeren ohjeiden mukaan :-D


http://prezi.com/ybssaueeyt4w/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share


18.03.2014

Jaa, tähän ei saakaan linkkejä. Minne vien linkin, jotta pääsette sen avaamaan?


18.03.2014

Ei vielä saa. Mut saa sen tosta kopsittua. Kiitos!


19.03.2014

Voi, valitettavasti en pääse ensimmäiseen tapaamiseen.


14.03.2014

Tervetuloa Nettakin vielä mukaan! Pian on jengiä ku lätkäjoukkueessa.


11.03.2014

Heippa! Kiitos paljon. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta kurssilta. :) Valitettavasti en pääse paikalle 21-22.3. Meillä on samaan aikaan verkkovapaaehtoisten koulutus Jyväskylässä. Muuten vahvasti mukana hengessä!


11.03.2014

Urheiluhengessä jatkaen, sen verran iso jengi, että kaikki ei millään pääse kaikkiin treeneihin. Mutta ei anneta haitata - katsotaan keksinkö jonkun muun alkutervehdyksen teiltä ketkä eivät pääse.


13.03.2014

Hei, olen juuri tuon viikonlopun Tahkolla hiihtelemässä, joten aloitusjakso jää minulta väliin. Pitäkää hauskaa ja tallentakaa, tallentakaa, tallentakaa! :-D


21.02.2014

No niin, maaliskuun ainoa mahdollisuus minulle rykäistä kurssi käyntiin on 21. – 22. päivä. Kaksipäiväisenä, kun vanhat tavat istuvat tiukassa. Paikkana Otavan Opiston Osuuskunnan tilat Annankadulla Helsingissä. Ekan kerran toiveena on aina mahdollisimman moni paikan päälle, tekee hyvää myöhemmälle tekemiselle. Pääseekö enemmistö?


21.02.2014

Klikatkaa oikealta ilmoittautumisnamiskaa, kun pääsette paikalle.


21.02.2014

Klikkasin ilmoittautumista ja olen mukana. Nyt napissa lukee Peruuta ilmoittautuminen, mutta ensimmäisen kokoontumisen eli 21.-22.3. tapahtumasta ei näe, ketkä ovat tulossa. Näkyykö tämä tieto sinulle, Jere? Osa keskustelusta on käyty Facebookissa Otavan somettajat -ryhmässä https://www.facebook.com/groups/otavansomettajat/545470192217592/, joka on luotu edellistä Yhteisömanageri II-kurssilaisia varten. Itsekin tupsahdin ryhmään mukaan, kun oletin sen olevan tämän kurssin ryhmä. Mihin voimme mennä keskustelemaan tästä tulevasta kurssista, Jere?


24.02.2014

Otavan somettajat -ryhmä oli vanha ryhmä ajalta ennen Yhteisömanageri II -kurssia. Ryhmässä on käsittääkseni vähän kaikkia Otavan kursseillä käyneitä viestintä, some ja CM tyyppejä.


24.02.2014

Sain luvan osallistua, mutta pitää olla oppimistehtävä Kulttuuri ja markkinoinnin tulosalueen ulkoisen ja/tai markkinointiviestinnän kehittämiseen. Siis pitää syntyä joku tulos, jota voisi monistaa muiden kolmen tulosalueen käyttöön. Autattehan tämän kanssa minua?


21.02.2014

Hienoa, toki autetaan, sehän on koko jutun idis!


21.02.2014

Tänään 13.2.2014 meitä ilmoittautuneita on jo 18 - mahtavaa!


13.02.2014

Laitan tällä viikolla kaksi vaihtoehtoa aloitusajankohdaksi / paikaksi (HKI / Otava). Lisäksi kutsun teidät johonkin (vielä yllätys ts. en tiedä vielä:) ympäristöön, jossa voitaisiin suunnitella sisältöjä ym. Toiveitakin saa esittää, mut ei FB tässä tapauksessa. Podio ollut käytössä, mutta jengi on vähän laiskaa siellä. Täytyy miettiä vähän mitä tarvittaisiin.


17.02.2014

Jere, joko on sinulla päivät ja paikka tiedossa?

7.3. ei onnaa mulle.


21.02.2014

Täällähän on kova vauhti päällä! Yksi vielä ja ollaan siinä pisteessä, että homma varmistuu. Laitan tällä viikolla sisällöllisen suunnittelulle pohjia, niin päästään työstämään kurssia yhdessä. Yksi oma toive on käsitellä, hakea ja kehittää Janne Saarikon blogin inspiroimana alaa niin, että on vähemmän mutua, enemmän mallinnettuja ja systemaattisesti kehitettyjä käytäntöjä. Blogi täällä: http://zeeland.fi/blogi/yhteisomanageri-on-liian-tarkea-tekija-yrityksellesi


03.02.2014

Kurssimme ei ole vielä alkanut. Olemme ilmoittautuneet innolla ja tänään 30.1.2014 olemme keskustelleet Facebookissa aktiivisesti tulevasta kurssista lähinnä uusien kiinnostuneiden kanssa. Vielä mahtuu mukaan, tervetuloa!


30.01.2014

Tosi hienoa. Maaliskuun päivän voisi kohta sopia.


13.02.2014