Oppijoiden ja osaajien kohtaamispaikka
Tutki, ihmettele, opi!

Johanna Hytönen » Yhteisömanageri III -kurssi: Hei Mari! Tämä on loistava kurss…

Hei Mari! Tämä on loistava kurssiaihio, sillä kysyntää tälle kurssille kyllä on! Kiitos kovasti tämän idean avaamisesta täällä.


Oletko Sinä kiinnostunut yhteisömanageroinnista?

Mitä Sinä haluaisit oppia ja mitä kokemuksia jakaa muille?


Mietitään hyvät aiheet yhdessä, joten avaa sanainen arkkusi. Tämän kurssin sisältöihin jokainen voi vaikuttaa!


28.11.2013

Hei Minna! Tervetuloa mukaan kurssille. Kurssisisällöt luodaan yhdessä, joten mitä sinä haluaisit oppia yhteisömanageroinnista? Onko sinulla konkreettinen kehittämistyö mitä voit viedä eteenpäin kurssin aikana? Mitä sinä voisit antaa muille kurssilaisille? Kirjoita ajatuksesi tänne niin kurssi lähtee muotoutumaan.


02.12.2013

Hei! Toivottavasti saadaan kurssille runsaasti osallistujia, että kaikki voisivat oppia toisiltaan, verkostoitua ja hyötyä myös tästä yhteisöstä. Kurssilla voisi käsitellä ainakin toimintakulttuuria ja yhteisömanagerin toimenkuvaa yleisesti sekä sisältöstrategian luomista, käytäntöjä ja mittaamista. Myös perusteellinen työkalujen oppiminen olisi hyvä.


Tässä pari ideaa, laitellaan lisää aina, kun tulee mieleen jotain uutta.


04.12.2013

Tervetuloa mukaan myös toinen Minna Janhonen! Meillä onkin nyt kokonimikaimat mukana. Mitkä Minna Janhonen on sinun oppimistavoitteesi ja toiveesi tälle kurssille? Miten sinun työhösi liittyy yhteisömanagerointi?


13.12.2013

Venla Räty liittyi myös seuraamme, tervetuloa! Haluaisitko jakaa meille oppimistavoitteesi?


13.12.2013

Hei, minulla on työssäni pohdinnassa jäsenjärjestödialogi ja verkostojen koordinaatio. Tähän etsin uusia käytäntöjä, työkaluja ja ideoita koulutuksesta - ja toivottavasti voin myös osaltani antaa jotain järjestömaailmassa oppimaani eteenpäin. Yhteisömanageroinnin perustiedot haussa.


16.12.2013

Hei Riitta! Tervetuloa mukaan kurssille. Hyvä, että saadaan järjestöpuolenkin osaamista mukaan. Huomaan, että ilmoittautumisesi kurssille ei ole tullut perille, kävisitkö vielä liittymässä kurssille, niin saadaan sinut mukaan viestintäketjuun. Ettet vain vahingossa tipahda kyydistä.


16.12.2013

Hei, nyt ollaan mukana!


16.12.2013

Yhteisömanageroinnin perustiedot on hallussa, mutta työni on aina keskittynyt enemmän verkkotiedottamiseen ja sisältöihin. Kaipaisinkin ehkä enemmän oppia juuri tuosta yhteisöllisyyden tukemisesta. Olen opiskellut verkkoviestintää yliopistossakin, mutta se taas oli enemmän viestintää kuin yhteisöllisyyttä (tai managerointia).


17.12.2013

Olen Venlan kanssa samoilla linjoilla, itseänikin kiinnostaa erityisesti yhteisön rakentaminen ja sen tukeminen. Meitä on muuten järjestöpuolelta muitakin: minä ja kollegani Katri, joka juuri liittyi mukaan kurssille.


17.12.2013

Tämä onkin tärkeä pointti: kuinka yhteisö rakentuu ja miten sitä tuetaan. Tästä on hyvä lähteä liikenteeseen. Mitäs ajatuksia muilla on kurssista ja mitä haluaisitte oppia?


19.12.2013

Moi, mua kiinnostaa myös yhteisöjen tukeminen ja niiden johtaminen! Myös välineet, joiden avulla yhteisöt voivat virtuaalisesti kommunikoida, kiinnostaa!


06.01.2014

Täällä alkaakin selvästi hahmottumaan kurssin sisältöjä. Mainioita teemoja tulossa. Tuleeko vielä mieleen oppimistavoitteita ja kiinnostavia sisältöjä?


07.01.2014

LinkedIn on itselle vielä tuntemattomampi alusta ryhmien luomiseen, LinkedInin tehokäyttö voisi olla hyvä teema.


09.01.2014

Erilaisia välineitä on paljon, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Varmasti ryhmässä on kokemusta eri välineistä ja niiden hyödyntämisestä.


14.01.2014